Chytře investovat se vyplatí. Nezapomeňte do svého portfolia zařadit zlato!

Získat finanční nezávislost a stát se pánem svého osudu je snem mnoha lidí. Jen málokomu se ho však podaří v plné míře dosáhnout. Drtivá většina populace koneckonců ani netouží po úplném vyvázání se z povinností, mnohé práce a budování kariéry nebo vlastního podnikání naopak naplňuje. Cílem proto obvykle je spíše zajistit své bytové i materiální potřeby i dostatek prostředků na koníčky a záliby. Někdo rád cestuje, další si nedokáže představit život bez možnosti každý víkend jezdit na chalupu nebo bez pravidelných návštěv restaurací a kulturních programů. A stále vzrůstá procento lidí, kteří se zodpovědně snaží zajistit se na důchod.

Zlato vám pomůže zhodnotit prostředky a ochránit je před inflací

Doba, kdy byly peníze na účtech úročeny alespoň trochu zajímavou částkou, je dávno pryč. Když je dnes necháváte ležet v bance, často nezískáte žádný úrok. A u termínovaných vkladů a spořících účtů je jeho výše zanedbatelná. Poplatky za vedení účtu a realizaci transakcí navíc nebývají levné. To je jedním z důvodů, proč stále vyšší procento lidí raději většinu financí investuje. Rozhodně se jedná o správnou cestu, při správně zvolené strategii a troše nezbytného štěstí lze dokonce získat zajímavé částky. Je však třeba počínat si obezřetně a nepouštět se do rizikových podniků, zejména v případě, kdy se na v problematice opravdu dobře neorientujete. Vždyť i portfolia ostřílených investorů jsou z velké části tvořena konzervativními investicemi, s nimiž je spojena jen minimální míra rizika. Mezi ty nejjistější investiční produkty přitom patří zlato,

Proč právě zlato? A kde ho lze snadno a bez rizika pořídit?

Zlato je po dlouhá staletí osvědčeným uchovatelem hodnot. A na popularitě rozhodně neztratilo. Právě naopak. V těžkých časech pravidelně ukazuje, že právě zlato je tou nejjistější investicí. Vekou výhodou je i fakt, že je zlato v Česku osvobozeno od DPH. Až budete hledat toho pravého prodejce a zadáte do internetového vyhledávače „investiční zlato“, zjistíte, že opravdu zajímavou nabídku a příznivé ceny najdete na www.zlate-mince.cz. Pořídit tu můžete zlaté mince i slitky vysoké ryzosti, k dispozici vám navíc je i prodejna v Obecním domě v Praze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *